Bangle armbånd

Hjem/Bangle armbånd

Bangle armbånd

Sæt personligt præg på din stil

Bangle armbånd er noget af det hotteste lige nu, og de er de perfekte accessories til at gøre din stil unik og anderledes.

Luna Ligaya har foreløbig designet 2 unikke bangles – begge med en lille indgravering der sender et unikt og personligt budskab.

Vælg mellem rustfrit stål eller 18 karat forgyldt stål.

Skab din egen amulet

Som noget helt særligt leveres dit bangle – ligesom alle andre Luna Ligaya smykker – sammen med et par hellige elementer. Med dem kan du gennemføre din egen ceremoni og tilføre armbåndet din valgte energi til held, lykke, kærlighed, sindsro eller hvad du end har brug for mere af  i dit liv.

Dit smykke bliver derefter til en amulet, der udstråler din valgte energi i dit daglige liv.

Mix & match

Bær de smukke bangles alene eller i kombination med andre armbånd. Uanset hvordan du bærer dem, er det en god måde at vise din personlige stil på.

Du kan mixe og blande, som du ønsker – kun fantasien sætter grænser.

Luna Ligaya

Alle Luna Ligaya designs er inspireret af yogafilosofien, der tjener til at forbedre sig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Alle smykker er  håndlavet rundt om i verdenen. De er altid ceremonielt renset og velsignet for at være klar til at absorbere lige netop din energi.

Bangle armbånd som accessory

Et bangle armbånd er det perfekte accessory, hvis du gerne vil skille dig ud, eller hvis du vil fuldende dit look. Et bangle giver den fede detalje, og med et bangle med indgraveret tekst har du virkelig mulighed for at skabe din helt egen personlige stil. Her på siden finder du det samlede udvalg af bangles. Forhåbentlig finder du et bangle armbånd, der passer lige præcis til dig.

Som med alle  Luna Ligayas smykker bygger også denne kollektion af armbånd på passion. Her går høj kvalitet og smukt dansk design hånd i hånd.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med et armbånd fra Luna Ligaya, så tag et kig rundt på siden og lad dig inspirere.

Titel

Go to Top