Yogamåtte

Yogamåtte fra Luna Ligaya hos Yogabloggen.dk.

Luna Ligayas yogamåtter er designet og lavet med den største omhu og omtanke for miljøet. De er produceret af den fineste naturgummi, trykt med miljøvenlige vandbaserede farver og har en fantastisk antislippefunktion – for at imødekomme den højeste standard for kvalitet.

Luna Ligayas yogamåtter har antislippefunktion, hvilket især gør dem velegnede til HOT yoga. Men du kan naturligvis bruge yogamåtterne til alle tænkelige yogaformer.

  • Yogamåtterne måler 183 x 68 cm x 3 mm
  • Yogamåtterne vejer ca. 1,8 kg
  • Ideel til HOT yoga
  • Produceret af naturgummi, fri for PVC og andre skadelige stoffer

En smuk og anderledes yogamåtte

Der findes et hav af yogamåtter i alverdens farver på markedet.

Om man foretrækker en neutral ensfarvet yogamåtte eller man er mere til kulørte og mønstrede yogamåtter er selvfølgelig helt individuelt.

Luna Ligayas yogamåtter er især til dig, der bestemt ikke er bange for men tværtimod gerne vil skille dig ud og sætte ekstra kulør på dagen.

Vælg din nye yogamåtte mellem Luna Ligayas 3 fantastiske designs.

Flamingo

Den er letgenkendelig – den lyserøde farve, den lange hals, de slanke ben og det bløde, afrundede næb. Det er selvfølgelig flamingoen, jeg taler om.

Plastikversionen af fuglen startede ud som havepynt, men har siden prydet alt fra undertøj til øreringe, glas, lampeskærme, mobilcovers, sko, tasker, tøj, tapet og nu kan du altså også nyde den på din yogamåtte.

Palme

Palmer leder for de fleste tanker hen på dejlige eksotiske strande. Der findes palmer til pynt i parker, haver og som stueplanter i hjemmet – og nu kan du altså også tage den med til yoga.

Jungle

Junglen står for mange som det ultimative eventyr. Det er uberørt, fremmed og fuldt af plante – og dyreliv. Alene junglen i Costa Rica indeholder over 800 forskellige dyrearter.

Med det smukke jungleprint kan du lad dine tanker gå på eventyr – måske afspændingen tager dig et smut med i junglen …

Titel

Go to Top