Yoga armbånd · Namaste bangle

kr. 189,00kr. 289,00

Det smukke og elegante bangle armbånd fra Luna Ligaya er det oplagte yoga armbånd.

Den fine Namaste indgravering signalerer; jeg hilser dig, det guddommelige i mig genkender og ære det guddommelige i dig.

Vælg selv om du ønsker armbåndet i rustfrit stål eller med en 18K forgyldning.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Yoga armbånd · Smukt bangle armbånd fra Luna Ligaya.

Med et yoga armbånd med den smukke namaste indgravering udstråler du ærbødighed.

Ordet Namaste stammer fra sanskrit.  Oversat til dansk betyder  Namaste “Jeg bøjer mig for dig” eller “Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig.

Namaste er en sammenskrivning af ordene Namah der betyder “at bøje”, as der betyder “jeg” og te som betyder dig. Namaste.

Ordet bliver brugt som en respektfuld og kærlig gestus og for at sige tak. Når din yogalærer afslutter en yogaklasse med Namaste – vil det ofte være en respektfuldt måde at takke dig, fordi du kom til yoga. Du kan ligeledes – ved at svare tilbage – respektfuldt takke din yogalærer for at have undervist dig.

Namaste kan også fungere som en hilsen. Du kan bruge ordet og den tilhørende gestus, når du gerne vil takke dig selv, eksempelvis efter din yoga eller meditations-praksis eller når du hilser på en du kender.

Ligeledes kan Namaste siges både i starten af en yogaklassen som en velkomst og sidst i en yogaklasse som en taknemmelighed.

Hvordan udføres Namaste?

Når du udfører Namaste, gøres det ofte enten ved at samle hænderne foran brystet og bøje hovedet let ned mod hænderne. Eller ved at samle hænderne foran dit hjerte chakra. Herfra fører du hænderne op til dit pandechakra, området mellem øjenbrynene og bøjer dig herefter let fremover for herefter at komme op igen og føre hænderne tilbage mod hjertet.

Den sidste måde siges at være særligt respektfuldt. Vi siger ofte ordet Namaste når vi udfører gesturen, men traditionelt indisk er det nok blot at udføre gesturen.

Yoga armbånd

Hvis du yogi, og du gerne vil vise omverdenen, hvor glad du er for at dyrke yoga? En oplagt måde at gøre det på, er ved at anskaffe dig smukke smykker, der refererer til yogaens verden og symboler.

Med et yoga armbånd kan du samtidig virke som en slags ambassadør for yoga. På den måde kan du være med til at sprede gode intentioner omkring dig.

Smykker med symboler relateret til yoga har i alle tilfælde nogle smukke iboende budskaber, og dette medvirker til at gøre yoga smykker særligt smukke.

Yderligere information

Farve

Guld, Sølv

Titel

Go to Top