Beskrivelse

Agat armbånd

Det smukke, stilrene agat armbånd er håndlavet agater i 6 eller 8 mm.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at armbåndet kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

Agat sten

Agat er en halvædelsten som allerede i de tidligste tider nød stor anseelse. I det gamle Egypten blev der fra omkring år 1000 før vores tid fremstillet cylindersigneter, ringe og beholdere af agat.

Agat dannes ved udbrud i vulkanske bjergarter. På grund af dens vulkanske oprindelse er agaten en meget hård ædelsten, og den kan let skæres til smykkesten, figurer og fade.

Agater findes og brydes i dag i store dele af verden, bl.a. i europa, USA og Afrika.

Betydning

Agater findes i mange forskellige varianter og repræsenterer selvtillid, styrke og intelligens. God til at hjælpe med at tænke hurtigt og klart.

Eftersigende skulle stenen give dig energi og lære dig at påskønne dine egne evner, muligheder og karaktertræk – mens den samtidig giver mod og handlekraft til overvinde usikkerhed.

Agat fysiske egenskaber

Agaten er eftersigende en helbredende sten for både krop og sind. Den menes at kunne øge udholdenhed, afhjælpe fordøjelsesproblemer og beskytte kroppen mod skadelig stråling.

Stenens hvide nuancer relaterer til kronechakraet.