Sodalit armbånd

kr. 689,00kr. 819,00

Smukt håndlavet armbånd med sodalit sten i 6 eller 8 mm.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Sodalit armbånd

Det smukke, stilrene sodalit armbånd fåes med blå sten i enten 6 eller 8 mm.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at armbåndet kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det blevet ceremonielt renset og velsignet og det er dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

Sodalit sten

Sodalit er en gruppe af kubiske mineraler, der findes i Norge og Sydgrønland. Det kommer i alle størrelser: fra ganske små klumper til flere meter store stykker.

Stenen blev, så vidt vides, fundet for første gang i Grønland tilbage i 1800 tallet. Den fik sit navn, grundet sit høje indhold af sodium (salt).

Stenen er i gennem tiden ofte blevet forvekslet med Lapis Lazuli grundet dens smukke blå farve.

Tilbage i 1906 fik den engelske prinsesse fragtet intet mindre end 130 tons sodalit fra Canada til Englund – grundet hendes store begejstring for stenen.

Betydning

Stenen er kendt for at bringe klarhed. Den retter din opmærksomhed mod de kvaliteter du besidder. Dens energi stimulerer dig til at leve op til dine egne idealer og ideer.

Stenen kaldes for en Poet Sten. Den kan være medvirkende til at stoppe argumentationer og uoverensstemmelser. Den siges at øge din intelligens, viden og lærings- proces.

Sodalits fysiske egenskaber

Inden for krystal healing siges stenen at være gavnlig for kirtler, diabetes, fordøjelsessystem og lymfer. Eftersigende kan den lindre søvnløshed samt forkølelser. Stenen er forbundet både til dit hals- og pande chakra

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse på sten

6mm, 8mm

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Titel

Go to Top