Ametyst armbånd

kr. 719,00kr. 819,00

Armbånd med lilla ametyst sten i 8 mm.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Ametyst armbånd

Det smukke, stilrene ametyst armbånd er håndlavet med 8 mm smykkesten.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at det kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikrer, at dit armbånd er unik.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Designer Luna Ligaya

Ametyst

Ametyst er en kvartsart som fåes i forskellig farver. Den er dog oftest klar lilla og er en meget populær smykkesten.

Stenen har været en at de mest populære ædelsten gennem mange tusinde år.

Det græske ord “amethystos” betyder “ikke beruset”, og stenen blev i antikken brugt mod beruselse og som amulet. Den ansås for at symbolisere beskedenhed, fred og fromhed, og den blev båret af biskopper også pga. dens violette farve. Før i tiden var det svært at frembringe violet farve f.eks. som farvestof til tøj mm. Konsekvensen heraf blev i middelalderen at folk skulle aflevere alle ametyster til adelen

Ametyst lokationer
Ametyst findes mange steder i verden f.eks. Brasilien, Uruguay, Afrika, Sri Lanka, Australien, Indien, USA, Syd Korea, Canada, Rusland og Kina. Der bliver også fundet ametyster i europæiske lande som Italien, Østrig og Tyskland.

Ametyst egenskaber

Ametyst siges at give både mod, klogskab og styrker hukommelsen, hos den der bærer den. Stenen siges at have magiske kræfter som beskytter bæreren mod skadelige udefra kommende påvirkninger.

Ametyst fysiske egenskaber

Fysisk siges stenen at beskytte mod nakkespændinger, mavesmerte, hudsygdomme, hovedpine, sår og renser din blodcirkulation. Den er derfor anbefalesværdig til dig, som er ramt af mild stress i hverdagen.

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Titel

Go to Top