Månesten armbånd

kr. 729,00kr. 829,00

Smukt håndlavet armbånd med månestens chips.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Månesten armbånd

Det smukke, stilrene månesten armbånd er håndlavet med det er kaldes sten chips.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at det kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og vil derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikrer, at dit armbånd er unik.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Designer Luna Ligaya

Månesten

Historien om månesten går langt tilbage i tiden. Romerne var fascineret stenen, som de mente, var månens stråler i fast form.

I nyere tid har stenen været meget populær i art nouveau perioden fra 1890 til 1910. I denne periode brugte den berømte franske guldsmed og glaskunstner René Lalique månesten i sine værker.

Månesten lokationer
Stenen kan findes flere steder i verden f.eks. i Indien, Madagaskar, Myanmar, Sri Lanka, USA, Brasilien, Mexico, Norge, Polen og alperne i Europa. De fineste kvaliteter, vi kender til, udgraves i Indien.

Månesten egenskaber

Stenen siges at være livsgivende, moderlig og magisk. Den handler om dit indre, din intuition og om at kanalisere din indre gudinde. Med hende skal du åbne op for den feminine energi, skinne dit lys og eje dine følelser.

Stenens energi kan give styrke til at turde tage hul på ophobede, tilbagetrængte følelser. Den fortæller os, at vi trygt kan udfolde os og sætte grænser, når det er nødvendigt.

Fysiske egenskaber

Fysisk siges stenen at relatere sig til øjne, hud, ører og næse. Eftersigende øger den kroppens optagelse af næringsstoffer, fjerner giftstoffer og hjælper på fordøjelsen.

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Titel

Go to Top