Solsten armbånd

kr. 699,00kr. 829,00

Armbånd med solsten i 6 eller 8 mm.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Solsten armbånd

Det smukke, stilrene solsten armbånd er håndlavet med 6 eller 8 mm krystaller.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at armbåndet kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

Solsten krystal

Solsten er en rødlig smykkesten, der reflekterer når stenen drejes i lyset. Man mener, at vikingerne benyttede den til at udregne solens position. De navigerede efter stjerner om natten og solen om dagen, men på overskyede dage kunne solen være svær at finde, så derfor benyttede de en solsten til at finde solens placering på himlen.

Den rødlige farve skyldes kobberet i stenen.

Solstenen findes i Canada, Indien, Norge, Rusland og USA.

Betydning

Solsten er en powerfuld sten som bringer glæde og andre positive følelser ind i dit liv. Den har en stærk solenergi og den indeholder solens styrke, varme og åbenhed.

Den siges at kunne styrke dig, hvis du mangler selvtillid og følelsen af dit eget værd. Den hjælper dig, hvis du ofte manipuleres af andre eller ofrer dig konstant for andres behov. Den lærer dig at sige nej og ikke kun sige, hvad der er passende.

Solstenen øger din egen power og får dit sande jeg til at skinne.

Solsten fysiske egenskaber

Eftersigende kan solstenen styrker dit stofskifte og din fordøjelse. Den øger din krops vitalitet og den kan hjælpe dig, hvis du har kronisk ondt i halsen eller problemer med din hals.

Stenen relaterer sig til både dit rod- og hara chakra.

 

 

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Størrelse på sten

6mm, 8mm

Titel

Go to Top