Blå agat armbånd

kr. 709,00kr. 809,00

Smukt håndlavet armbånd med 8 mm blå agat.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Blå agat armbånd

Det smukke, stilrene blå agat armbånd er håndlavet med 8 mm blå agat sten.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at armbåndet kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

Blå agat sten

Blå agat er en halvædelsten som allerede i de tidligste tider nød stor anseelse. I det gamle Egypten blev der fra omkring år 1000 før vores tid fremstillet cylindersigneter, ringe og beholdere af agat.

Agat dannes ved udbrud i vulkanske bjergarter. På grund af dens vulkanske oprindelse er agaten en meget hård ædelsten, og den kan let skæres til smykkesten, figurer og fade.

Agater findes og brydes i dag i store dele af verden, bl.a. i europa, USA og Afrika.

Betydning

Blå agater menes at kunne fjerne undertrykkelse og skabe glæde. Eftersigende kan stenen øge din energi og lærer dig at påskønne dine egne evner. Den menes at give holdning og stutus samt at give dig gode talegaver.

Eftersigende skulle stenen give dig energi og lære dig at påskønne dine egne evner, muligheder og karaktertræk.

Blå agats fysiske egenskaber

Stenens blå farve relaterer til dit hals chakra som har at gøre med din evne til at kommunikere og udtrykke dig frit. Hvilket hænger godt sammen med stenens evne til at forbedre dine talegaver.

Den blå sten menes at kunne anvendes mod halsonde og til at forbedre og styrke synet.

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Titel

Go to Top