Rosenkvarts armbånd

kr. 689,00kr. 819,00

Armbånd med rosenkvarts sten i 6 eller 8 mm.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Rosenkvarts armbånd

Rosenkvarts armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at det kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi.

Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikrer, at dit armbånd er unik.

Vælg selv om armbåndet skal være med rosenkvartsperler på 6 eller 8mm og om lukningen skal være sølv eller forgyldt.

Designer Luna Ligaya

Rosenkvarts

Rosenkvarts er en smuk lyserød sten, der kan variere i farve fra meget sart pastellyserød til en dyb rosa. Den er ret almindeligt og findes i store klippeformationer rundt om i verden. Den findes primært i Brasilien, Indien, Madagaskar og dele af USA.

Rosenkvarts har siden antikken været forbundet med kærlighed. I det gamle Rom sagde man, at Amor (Cupid) gav Rosenkvarts til menneskeheden som en kærlighedsgave. Den blev båret af de gamle egyptere som en kærlighedsamulet.

Rosakvarts betydning

Rosenkvarts er stenen til betingelsesløs kærlighed og uendelig fred. Det er den vigtigste krystal for hjertet og hjerte chakraet.

Det er stenen for kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed, styrker kærlighedskraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Rosakvarts opfordrer til tilgivelse, accept af dig selv og den giver selvtillid og selvværd.

Rosenkvarts fysiske egenskaber

Rosenkvarts healer mentale belastninger som stress og hjertesorg. Den styrker dit blodomløb og din hjerne, og kan hjælpe på Alzheimers og Parkinsons.
Rent fysisk bruges stenen til at skærme mod stråler fra mobiltelefoner, tv- og computerskærme. Det kræver dog, at du skifter stenen ofte. Derudover siges rosakvarts at kunne afhjælpe snorken.

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Størrelse på sten

10mm, 6mm, 8mm

Titel

Go to Top