Tigerøje armbånd

kr. 689,00kr. 789,00

Smukt håndlavet armbånd med 6 mm tigerøje sten.

Vælg selv om armbåndets lukning skal være stål eller forgyldt.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

Design Luna Ligaya

 

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Tigerøje armbånd

Det smukke, stilrene tigerøje armbånd er håndlavet med 6 mm tigerøjekvarts.

Armbåndet er inspireret af yogafilosofien, ud fra den tanke at armbåndet kan hjælpe dig til at forbedre dig selv fysisk, mentalt og åndeligt.

Når du modtager dit armbånd, er det ceremonielt renset og velsignet og dermed klar til at absorbere din energi. Stenene er trukket på en stærk nylontråd og lukket med en låseperle af rustfrit stål eller en 18K forgyldt rustfri stål lås.

Armbåndet er lavet i hånden med håndskårne sten og kan derfor variere lidt i størrelse, form og farve. Dette er blot en del af charmen og er med til at sikre, at dit armbånd er unik.

 

Design Luna Ligaya

Tigerøje kvarts

Tigerøje er en smuk halvgennemsigtig kvarts sten, der changerer med lyse og mørke gyldne/brunlige bånd. Den består af asbest med kiselsyre med silkeglans.

Betydning

Stenen menes at samle og forene solens og jordens energier. Det er en POWER-krystal der guider dig fremad og styrker dig i at handle. Du kan bruge stenen som et livs-kompas, der styrker dit fokus, din koncentration og opmærksomhed præcis på det, du ønsker at skabe. Stenen beskytter mod udefra kommende farer og giver mod til at fortsætte, selvom tingene kan se dystre ud.

Stenen får sandheden frem, hjælper med til at se og forstå egne fejl giver skarpsindighed, overblik og en klar tankegang.

Tigerøje fysiske egenskaber

De gyldne farver i stenen relaterer til dit krone chakra, de gule til dit solar plexus chakra og de mørkebrune til dit rod chakraet.

Tigerøje kan eftersigende bruges ved behandling af øjen- og halssygdomme. Stenen siges desuden at styrke ryg og nattesyn og menes at være god mod stress, usikkerhed og humørsvingninger.

Yderligere information

Farve på lås

Guld, Sølv

Størrelse

large, medium, small, x large, x small

Titel

Go to Top