Grounding

kr. 99,00

Min grounding hjælper dig til at komme fra hovedet og ned i kroppen, så du kan opnå jordforbindelse og komme til stede i NUET fremfor at befinde dig i for- eller fremtid.

Øvelsen giver dit nervesystem en mulighed for at rekalibrere, dit åndredræt får lov at bevæge sig længere ned i maven og du vil stå stærkere i dig selv.

Du kan lave groundingen når som helst og så ofte du har brug for det.

Beskrivelse

Grounding

Grounding er et udtryk for “at opnå jordforbindelse”. Mit ønske med denne grounding er at fjerne evt. stressende og forstyrrende tanker, således at du kan “komme ud af hovedet” og ned i kroppen og hermed opnå ro og fokusering.

Grounding – hvornår …

Groundingen kan laves på alle tidspunkter af døgnet. Den er oplagt at bruge forud for din yogapraksis eller du kan lytte til den, hvis du har brug for et lillle break – en lille pause i løbet af dagen.
Jeg kender flere, der med fordel “grounder” før en større præstation; f.eks. forud for en krævende sportsaktivitet, en eksamen eller en præsentation på jobbet.

Alene eller sammen med andre

Du kan også praktisere groundingen sammen med en anden, fx dit barn, forudsat at du instruerer og hjælper barnet med at forstå øvelsen ved at vise den med egen krop. Således kan man grounde sammen, og både børn og voksne kan nyde godt af den øgede ro og jordforbindelse.

Grounding & musik

Mange har stor glæde af såkaldt meditativ musik når de praktiserer grounding. Andre har brug for 100% ro. Vi er alle forskellige….

Jeg har derfor helt bevidst valgt ikke at bruge underlægningsmusik.
Er du en af dem, der finder glæde ved at benytter meditativ musik under din meditation, vil jeg anbefale dig, at du bruger din egen favorit musik som stille baggrundslyd.

Prøv dig frem og eksperimenter med hvordan øvelsen kan gavne dig.

Titel

Go to Top