Meditation mod angst

kr. 75,00

Denne meditation mod angst er til dig, der er udfordret af angst, stress eller uro.  Meditationen vil guide dig til at registrere, acceptere og slippe tanker, følelser og fornemmelser. Den kan også bruges af dig, der er præget af kroniske smerter. 

Meditationen varer 20 minutter. 2o minutter hvor du blot skal lytte til min rolige og kærlige stemme.

Når du har downloadet meditationen til din computer eller telefon, kan du lytte til den, så ofte du føler behovet for det. 

Beskrivelse

Meditation mod angst

Meditation mod angst er til dig, der er udfordret af angst, stress eller uro. Den kan også bruges af dig, der er præget af kroniske smerter.

Meditationen varer 20 minutter. 20 minutter hvor du blot skal lytte til min rolige og kærlige stemme.

Når du har downloadet meditationen til din computer eller telefon, kan du lytte til den, så ofte du føler behovet for det.

Guidet meditation mod angst

Gennem meditationen vil jeg invitere dig med på en healende rejse. Jeg guider dig hele vejen, og når rejsen er slut, guider jeg dig tilbage til din vågne og opmærksomme tilstand.

Rejsen vil hjælpe dig til at håndtere angst, stress og uro. Med en intention om at du ikke alene opnår mens også efterfølgende kan bevare roen i din krop.

Lyt med og lad mine kærlige ord guide dig til at forblive stærk i troen på dig selv. Meditationen mod angst hjælper dig til at bevare roen og styrker din følelse af indre ro.

Håndter angst med afspænding & meditation

Ved at lytte til min meditation mod angst øver du dig i at håndtere ubehagelige tanker, følelser og fornemmelser. Du vil blive i stand til at registrere, acceptere og slippe angsten, smerten, uroen…

For at du får fuldt udbytte af meditationen mod angst, anbefaler jeg, at du lytter til den ofte i en længere periode. Du kan for eksempel lytte til meditationen inden sengetid.

Videnskabelig effekt

Meditation og afspænding har gennem videnskabelige undersøgelser vist sig at have effekt ved daglige øvelser – allerede efter et par måneder.

Du vil dog allerede efter få uger, kunne mærke en forandring i din måde at håndtere tanker, følelser og fornemmelser, hvis du lytter til meditationen flere gange om ugen.

Meditation skal trænes jævnligt så du vedligeholder dine evner til at bruge teknikkerne, hvis angsten skulle melde sig.

Meditation mod angst & musik

Mange har stor glæde af såkaldt meditativ musik når de mediterer. Andre har brug for 100% ro. Vi er alle forskellige….

Jeg har derfor helt bevidst valgt ikke at bruge underlægningsmusik.
Er du en af dem, der finder glæde ved at benytter meditativ musik under din meditation, vil jeg anbefale dig, at du bruger din egen favorit musik som stille baggrundslyd.

Prøv dig frem og eksperimenter med hvad der gavner dig bedst.

Titel

Go to Top