Sovemeditation

kr. 75,00

Denne sovemeditation er til dig, der ønsker at falde i en dyb, behagelig søvn.

Lyt til min rolige og behagelige stemme og lad mig guide dig ind i en dyb og restituerende søvn.

Sovemeditationen varer 15 min – og når du først har downloadet den til din computer eller telefon, kan du lytte til den igen og igen.

 

Beskrivelse

Sovemeditation

Denne sovemeditation er til dig, der ønsker at falde i en dyb, behagelig søvn. Sovemeditationen varer ca. 15 min. Når du først har downloadet den til din computer eller telefon, kan du lytte til den igen og igen.

Mens du lytter til min behagelige stemme, guider jeg dig ned i en beroligende og behagelige tilstand.  Intentionen er hele tiden, at du kan give slip. Du vil oplade, at din krop får mulighed for tage over, hvilket tillader dig, at glide ind i en behagelig og naturlig søvn.

Fordele ved god søvn

Så længe du er  vågen, arbejder dine organer på højtryk – og det er hårdt for din krop.. Heldigvis kommer søvnen dig til undsætning. Når du falder i søvn, sænkens kroppens energiniveau, så dine celler får mulighed for at regenerere. Du får mulighed for at genopbygge din indre balance.

Dit nervesysteme fungerer kun optimalt, hvis du får en god, lang nattesøvn. Det er din gode søvn der får mængden af stresshormoner, der måske har hobet sig op i løbet af dagen, til at forsvinde. Sover du derimod for lidt, stiger mængden af stresshormoner og kan give forhøjet blodtryk.

Meditation til søvn

Udover at denne sovemeditation hjælper dig til at falde i søvn, så giver den også din krop restitution. Så hvis det ikke lykkes dig at falde helt i søvn, så får din krop og dit sind stadig noget af den regenerering, som søvn giver os.

Sov godt

Nogen har glæde af såkaldt meditativ musik når de ønsker at falde i søvn med meditation. Andre har brug for 100% ro. Vi er alle forskellige. Derfor har jeg med vilje valgt ikke at bruge underlægningsmusik.
Er du en af dem, der finder glæde ved at benytter meditativ musik under din sovemeditation, vil jeg anbefale dig, at du bruger din egen favorit musik som stille baggrundslyd.

Med ønske om en god nats søvn.

Titel

Go to Top