Frugtjuice opskrift med appelsiner, æbler, druer og gulerødder

Kender i det, når man bliver ustyrlig lækkersulten en søndag eftermiddag og man meget, meget nemt kan overtale sig selv til, at det da er helt okay med lækker kage nede fra bageren – siden det nu er søndag?

Sådan havde jeg det i dag, og da min kæreste som regel har det på samme måde og ellers er nem at lokke, spurgte jeg sødt om ikke det var en af de søndage…. om ikke han kørte til bageren efter en kage??

Stor var min forundring da han sagde NEJ – men laver du ikke et lækkert glas frugtjuice i stedet?

Heldigvis var jeg nem at overtale og 5 minutter efter var jeg godt i gang med en lækker frugtjuice opskrift. Om morgenen havde vi drukket en dejlig grøntsagsjuice med blandt andet rødbede og bladselleri – så sundheden var ligesom på plads.

Derfor synes jeg, at vi nu havde fortjent at synde med en god frugtjuice, som jo indeholder en del flere kalorier end grøntsagsjuice (men dog stadig meget, meget mindre end den ellers tiltænkte kage…)

Frugtjuicen blev lavet ud fra hvad køleskab og frugtskålen indbød til – og den blev rigtig lækker, sød og forfriskende og gav et lille energispark som endte ud i en god lang søndags-gåtur.

Til den søde frugtjuice brugte jeg

  • 3 appelsiner
  • 2 æbler
  • 1/2 bakke grønne vindruer
  • 7 små gulerødder

Alt blev skyllet godt og skåret til inden den røg en tur igennem juiceren. Da gulerødderne var økologiske blev disse også blot skyllet og ikke skrællet – det gør altså bare processen ved at lave juice en smule nemmere.

Vupti små 10 minutter senere kunne jeg servere den lækreste velsmagende frugtjuice, som blev drukket med stor velbehag og god samvittighed.

sød frugtjuice

Er du også vild med din slow juicer? Du kan finde flere lækre juice opskrifter her…