Online Yoga klasse; Hatha Yoga Slow Flow

Denne online yoga klasse tager udgangspunkt i mine mange klasser hos Nordisk Yoga.

I den her tid – hvor vi alle er underlagt Coronaens underfundige og uhyggelige indtog i verden – har jeg fået mange forespørgsler på, om ikke jeg ville lave flere yogavideoer.

⬇️⬇️⬇️ SCROLL NED FOR AT GÅ DIREKTE TIL YOGA VIDEOEN  ⬇️⬇️⬇️

Corona dagbog

Jeg vil selvfølgelig hjertens gerne lave flere online yogavideoer til jer. Dog må jeg indrømme, at jeg har været og til dels stadig er ret påvirket af verdenssituationen. Jeg har derfor ikke haft det fornødne overskud og den ro, det kræver, at filme en online yoga klasse før nu.  

Nu hvor der er gået så lang tid, at jeg ikke længere har tal på, hvor mange dage vores frivillige isolation har varet, har jeg efterhånden vænnet mig til tilstanden. Jeg nærmer mig en normaliseret hverdag, hvor jeg igen har kontrol over mit mindset.

Jeg har hele tiden holdt fast i min egen praksis kombineret med løb og jeg har passet mit øvrige “normale” arbejde hjemmefra. 

Det at jeg har passet min yoga praksis og mit løb, har naturligvis haft stor betydning for mit fysiske velvære. Men når det kommer til mit psykiske velvære, er der ingen tvivl om, at mine daglige meditationer har ubeskrivelig stor betydning og effekt. 

Vil du gerne i gang med at meditere men har du brug for guidning?

Så kan en guidet lydfil være en mulighed. Se udvalget af mine guidede meditationer og afspændinger her

meditation mod angst

Hatha Slow Flow

Udgangspunktet for denne online yoga klasse er hatha slow flow. Her går åndedræt og bevægelse hånd i hånd. Målet er derfor, at du lader dit eget åndedræt, din egen vejrtrækning bestemme tempoet på dine bevægelser. Det kan naturligvis godt være svært i starten, men fortvivl ikke! Du kan se denne online yogaklasse så tit du vil, – og jeg garanterer for, at det bliver nemmere hen af vejen. 

Reklamelink

Mangler du en yogamåtte?

Kig forbi Den Intelligente Krop som jeg har et velfungerende samarbejde med. De har et stort udvalg af yogamåtter i forskellige prisklasser – se dem her

yogamåtte

 

Online yoga klasse

 

 

God fornøjelse med klassen. 

Gratis yogavideoer

Hvis du ikke allerede har set mine øvrige yoga videoer, så besøg kategori siden her, hvor du finder et varieret udvalg Online Yoga | Gratis guidede yogavideoer