Spirelli fra Gefu

Jeg har på fornemmelsen jeg er et par år bagud – men jeg har altså først nu fået øjnene op for grøntsagsspaghetti. Jeg har leget med tanken om at lave det længe, ja siden jeg hørte om det for første gang for et par år siden, men indtil nu er det blevet ved tanken.

Januar er jo for alvor en måned hvor der bliver reklameret for div. køkkenudstyr og især hvis det omhandler sund kost, og jeg indrømmer at det gav mig et skub.

Imerco havde Gefus Spirelli i deres januar reklame og jeg besluttede mig for at det måtte være på tide at jeg anskaffede mig denne.

Jeg elsker at lave mad og jeg elsker smarte redskaber til køkkenet der kan gøre det nemmere og sjovere.

Anmeldelse

Jeg kastede mig i dag ud i første forsøg med at lave grøntssagsspaghetti af gulerødder og squash.

Gefus Spirelli er en smart lille sag der ingenting fylder – pluspoint for det 🙂

Det er virkelig nem at bruge, jeg tror umuligt man kan gøre noget galt.

Den kan lave 2 forskellige tykkelser af grøntsagerne, en i hver ende.

Jeg startede med at køre squashen igennem Spiralizeren og hold fast det kørte derudaf. Det eneste man skal være opmærksom på er, at huske at “knække” spaghettien med jævne mellemrum, da de ellers bliver enormt lange.

Gulerødderne gik næsten lige så nemt, dog skulle der naturligvis bruges lidt flere kræfter, men det gik stadig som en leg.

Hvad squashen angår var der stort set intet spild, til gengæld var det svært at få de sidste 5-6 cm af guleroden igennem uden at få “fingrene igefu maskinen”. Der medfølger en form for håndtag der kan monteres på grøntsagen for at afhjælpe dette, det fandt jeg dog ikke særlig praktisk og jeg valgte i stedet at gemme gulerodsresterne for at smide dem igennem min juicer i morgen tidlig – på den måde er der intet spild.

Alt i alt er jeg godt tilfreds med Spirelli fra Gefu – grøntsagsspaghettien blev rigtig fin og smagte virkelig dejligt – opskrifter følger.

 

Grøntsagsspaghetti er kommet for at blive – i hvert fald i mit køkken.