Yoga strømper holder dine tæer varme & tørre

Yoga strømper er optimale for dig, der vil holde dine tæer både varme og tørre når du dyrker yoga, pilates, løber eller vandre.

  • Artiklen indeholder reklamelink

Måske du kender nedenstående scenarie…

Pludselig – mens du står i en yogastillling – fornemmer du, hvordan dine fødder begynder at glide. Det var egenligt meningen, at du skulle fokusere på at stå stærkt og mærke din vejrtrækning. Men i stedet er det eneste, du nu kan tænke på, om hvorvidt du ender i en spagat lige om lidt. Det er ikke alene forstyrrende og det fjerner fokus fra din praksis. I værste fald kan det ende med en skade.

Er du en af “os” der kan nikke genkende til ovenstående? Så kan jeg kun anbefalde dig, at investere i et par yoga strømper.

Den Intelligente Krop har det store udvalg

Den Intelligente Krop har det største udvalg af yoga strømper fra Toesox jeg til dato har set. Her finder du alle modeller, både dem med og uden anti-slip, de korte, de lange og i alverdens skønne farver.

Klik her for at se udvalget af yoga strømper

yoga strømper

Valg af model

Personligt har jeg en bredt udvalg af Toesox yoga strømper liggende i min skuffe. Når jeg dyrker yoga om sommeren, hvor jeg til tider har tendens til at svede på tæerne, foretrækker jeg den åbne model “uden tæer”.

Når jeg fryser, kan jeg godt lide den lukkede model – og skal det være ekstra rart, bruger jeg den lange model.

Når jeg løber eller vandrer (okay vandrer er nok så meget sagt, når jeg går lange ture) er jeg vild med nedenstående sportsmodel.

Toesox sportsmodel

Sport modellen er en af modellerne uden anti-slip dutter under. Denne strømpe er udviklet til at være en ekstrem fugttransporterende anti-vabel sok. Den er genial til en række træningsaktiviteter hvor du er iført sko. Ideel til bl.a. løbesko, cykelsko og vandresko.

Klik her for at komme direkte til toesox sportsmodellen

toesox sportsmodel

Hvad er toesox

Toesox er en unik yoga strømpe med 100% pasform til foden. Den specielle konstruktion med 5-tæer hindrer vabler mellem tæerne og reducerer fugt på fødderne under din træning eller vandreture. Modellerne uden anti-slip dutter er geniale til vandring eller i dine løbesko.

Strømperne findes både med og uden anti-slip dutter på undersiden. Modellerne med anti-slip dutter giver et sublimt greb på din yogamåtte hvilket er med til at støtte din balance og kontrol.