Wilfa Slow Juicer – byd velkommen til mit nye køkkenmedlem

YES – er nu endelig, efter lang tids research og overvejelser, blevet ejer af en Wilfa slow juicer.

Jeg har taget tilløb i et par måneder. Det hele startede faktisk tilbage i november, hvor jeg var på et internatkursus. Her var der en eftermiddag et par søde unge mænd, der stod og lavede friskpresset grøntsagsjuice til os kursister. Før det havde jeg ikke rigtig nogen erfaring med grøntsagsjuice, og umiddelbart havde jeg nok ikke forstillet mig det lige var mig, så stor var min overraskelse og ikke mindst begejstring over hvor lækkert grøntsagsjuice kan smage, og jeg blev forelsket i ideen om at få min egen slow juicer.

Men wauuu – det viste sig at være lidt af en jungle at finde ud af hvilken juicer jeg ville have. Jeg fandt hurtigt ud af, via anbefalinger fra venner, bekendte og nettet, at det bedste for mig ville være en slow juicer – men nu skulle jeg så finde ud af hvilken model.

Modeller er der nok af og i varierende prisklasser, fælles for dem alle på nær nogle få ligger de dog alle over kr. 2000,-. i indkøb. Det synes jeg er MANGE penge!

Jeg faldt derfor for en model fra Wilfa som jeg fandt til kr. 888,- på nettet. Men da den var så billig i forhold til de andre modeller jeg havde set, var jeg da lidt i tvivl om den nu kunne leve op til mine forventninger. Jeg fandt derfor 3 forskellige brugere på Instagram der havde tagget deres Wilfa slow juicer og spurgte dem om de var tilfredse med deres juicer, og det var de hver og en.

Så jeg var ikke længere i tvivl og for et par dage siden kom min Wilfa slow juicer med pakkepost.

Første test – og anmeldelse

Jeg har siden jeg fik min Wilfa slow juicer brugt den flittigt og jeg har ingen problemer haft.wilfa

Jeg har indtil videre forsøgt mig med appelsin, æble, gulerod, rødbede, spinat, basilikum, chili, ingefær og agurk – alt sammen med stort held. På intet tidspunkt har der siddet noget fast i maskinen.

Jeg finder den er nem og hurtig at samle og hvad rengøringen angår synes jeg også det er snildt nok. Jeg skyller det hele under den varme hane tilsat lidt sæbe og så går det som en leg.

Alt i alt et super køb som jeg er rigtig glad for, glæden blev ikke mindre, da jeg så selv samme model til salg i Imerco til kr. 1800,-. Det kan altså godt betale sig at se sig for og lure lidt på nettet.

Jeg har intet sammenligningsgrundlag, men jeg tænker at de andre modeller til kr. 2000-3000,- skal være meget, meget bedre for at udligne den store prisforskel.

Desuden er Wilfa’s model en fiks lille størrelse at have stående på et køkkenbord, den fylder ikke nær så meget som nogle af de andre modeller jeg har set på.

Jeg eksperimenterer videre i mit køkken med min nye Wilfa slow juicer, og lægger løbende nye juice opskrifter ind her 🙂