Yoga bog | Anmeldelse af “Lev Restorativt”

  • Artiklen indeholder reklame-links til Restorativ Livsstil hvor bogen forhandles

En yoga bog sendt fra himlen!  Eller måske særligt udvalgt af min egen underbevidsthed, jeg ved det ikke helt. Men jeg ved, at bogen ”Lev restorativt med yoga, pauser og ro” landede hos mig på det helt rigtige tidspunkt.

Eller det passer faktisk ikke helt, for det er efterhånden noget tid siden, at jeg blev kontaktet af forfatterne bag bogen. De spurgte, om jeg var interesseret i at anmelde deres nye yoga bog – noget jeg aldrig ville takke nej til.

Men i forbindelse med jobskifte og hele situationen omkring corona fik yoga bogen lov at ligge i vindueskarmen. Hvilket der måske var en dybere mening med.

Det rette timing · den rette yoga bog

Når jeg mærker efter, så ved jeg, at lige nu er det helt rigtige tidspunkt at fordybe mig i netop denne bog.

Som du måske ved, har jeg inden for meget kort tid både nået at starte og stoppe i nyt job. Noget der selvfølgelig har været flere grunde til. En af de mere udtalte grunde var, at jeg startede i mit nye job, uden at jeg gav mig selv tid til at mærke efter, om det egentlig var godt for mig. I stedet handlede jeg ud fra en frygt for at stå uden arbejde.

Jeg ved nu, at det bestemt ikke er det værste, der kan ske. Jeg er blevet bevidst om, at jeg hellere vil være uden job i en periode, end jeg vil møde ind på et job, der ikke gør mig glad og som samtidig dræner mig for energi.

I dag starter min 3 ugers ferie og min dag startede på den absolut bedste måde med morgenyoga efterfulgt af kaffe og dagbogsskrivning. Herefter faldt mit blik på bogen ”Lev restorativt med yoga, pauser og ro”.

Opløftet, beriget og nysgerrig

Nu 2 timer senere er jeg oprigtig opløftet. Jeg føler virkelig, at denne yoga bog kan gøre en forskel for mig. At den kan hjælpe mig, til at træffe de rigtige beslutninger for mine næste skridt.

Bogen  – som er skrevet af Kirstine Stenvad og Malika Baladi – er da også skrevet med en intension om at give læseren inspiration og perspektiv til at leve det liv, læseren ønsker.

I forbindelse med min anmeldelse af bogen har jeg naturligvis læst bogen. Men ”Lev restorativt med yoga, pauser og ro” er ikke en bog der blot skal læses. Den skal leves. Noget jeg er virkelig nysgerrig på, jeg kan faktisk næsten ikke vente.

lev restorativt

Bogens indhold

Bogen indeholder ikke kun spændende og inspirerende tekster, den er også fyldt med skønne restorative yogastillinger, opskrifter og citater.

Som noget helt særligt får du sammen med bogen adgang til ikke mindre end 10 forskellige lydfiler indeholdende et varieret udvalg af afspændinger og åndedrætsøvelser.

Det jeg har brug for, og som jeg vil bruge bogen til er at blive mere bevidst om, hvad der sker inde i mig og hvad der skal til, for at jeg kan skabe mere ro og overskud i min hverdag.

Af erfaring er jeg allerede blevet klogere på, hvad der sker, når jeg ikke mærker efter og i stedet træffer hurtige uovervejede beslutninger. Jeg siger ikke, at jeg helst ville have været foruden den erfaring, men jeg vil gerne undgå at gøre den samme fejltagelse igen.

Jeg håber derfor, at bogen kan hjælpe mig til at stoppe op, mærke efter, holder flere pauser og i det hele taget blive klogere på mig selv.

Jeg glæder mig til at fordybe mig endnu mere i bogen, lytte til de mange lydfiler og praktisere mere restorativ yoga.

En gave til dig selv

”Lev restorativt med yoga, pauser og ro” af Kirstine Stenvad & Malika Baladi får min varmeste anbefaling. Udover indholdet som jeg allerede har prist højt, så er bogen smukt illustreret og let læselig. De mange lydfiler er af høj kvalitet, indtalt med blid og behagelig stemme og de er værd at lytte til igen og igen.

Vil du forkæle dig selv og investere i din fremtid, så kan jeg kun anbefale dig at købe bogen. Du er garanteret fuld valuta for dine penge.

For kun 295kr får du 210 siders visdom, anekdoter, yogaøvelser og opskrifter PLUS 10 lydfiler til download.

Du finder bogen både hos Gucca, Saxo, Bog & Ide m.fl. Men vil du støtte forfatterne mest muligt, så køb den her;  Direkte på deres hjemmeside www.restorativlivsstil.dk