Yogavideo – yogabloggen nu med Youtube kanal

Som noget forholdsvis nyt har Yogabloggen fået sin egen kanal på Youtube. Det har den, for at jeg den vej rundt kan optage og dele videoer med jer i en rimelig kvalitet.

Det er stadig meget nyt for mig at optage videoer og samtidig undervise i yoga, – så jeg håber, du vil bære over med, hvis jeg vrøvler lidt en gang imellem.

Den første video, jeg vil dele med dig, indeholder et dynamisk flow som tager udgangspunkt i siddende stillinger.  Du kommer efterfølgende op på alle fire og herfra videre op i et par hundestræk. Videoen præsenterer en god kombination af blide stræk og styrke.

Jeg er naturligvis åben for feedback, – så lad mig endelig vide om videoen er nyttig,  om der er noget, du kunne tænke dig anderledes, – skriv en kommentar nedenfor.  Jeg er bevist om at der er meget “rumklang”, noget som jeg arbejder på at gøre bedre.

Jeg håber du har lyst til at lege med! God fornøjelse