Yoga hjemmetræning ⭐

Holder du formen ved lige under lock-down?

I søndags optog jeg en video med yoga hjemmetræning. En video til dig der gerne vil praktisere mere yoga derhjemme.

Selvom jeg normalt underviser i yoga mange timer om ugen, så ved jeg – om nogen – hvor svært det kan være at få trænet derhjemme.

Jeg forsøger, så godt jeg kan at holde formen ved lige. Men jeg må indrømme, at formen ikke er helt som den plejer. Noget der for alvor gik op for mig, da jeg skulle filmen nedenstående yoga hjemmetræningsvideo!

Selvom jeg løber 2-3 gange i ugen og lave min egen yogapraksis ved siden af, kan jeg godt mærke, at det på ingen måde er det samme, som når jeg underviser i yoga 6-7 timer om ugen.

Kan yogastudiet byttes ud med yoga hjemmetræning?

Jeg ved, at vi er mange, der savner at komme afsted til vores lokale yoga-studier.  Men desværre ser det ud til, at vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu.

At træne yoga derhjemme kan på ingen måde sidestilles med at praktisere yoga i et studie. Men i en tid hvor vi ikke kan komme afsted, er yoga hjemmetræning et godt alternativ til at holde formen ved lige.

Som du måske har bemærket og er bevist om, så kæmper mange yogastudier lige nu en brav kamp for ikke at gå til grunde i en svær tid. Desværre har hjælpepakker ikke været en mulighed for alle…

Mine yoga hjemmetræningsvideoer skal ikke ses som en konkurrent til disse yogastudier. Jeg tror på, at de af jer, som normalt praktiserer yoga i et studie, til hver en tid hellere vil komme der, end I vil praktisere yoga via et hjemmetræningsprogram.

Min bøn til dig er, at du, så snart det er muligt, møder op hos jeres lokale yoga-pusher igen – jeg ved, de venter dig med åbne arme ❤️

Indtil da håber jeg, du finder glæde ved mit yoga hjemmetræningsprogram.

Rigtig god fornøjelse 🙏

Reklamelink

Mangler du en yogamåtte?

Kig forbi Den Intelligente Krop som jeg har et velfungerende samarbejde med. De har et stort udvalg af yogamåtter i forskellige prisklasser – se dem her

 

Gratis yogavideoer

Hvis du ikke allerede har set mine øvrige yoga videoer, så besøg kategori siden her, hvor du finder et varieret udvalg Online Yoga | Gratis guidede yogavideoer