Meditationer · Afspændinger

Hjem/Meditationer · Afspændinger

Guidet meditation & afspænding

På udkig efter guidet meditation og afspænding?

Kært barn har mange navne ! Hvad enten du ønsker at praktisere meditation eller om du ønsker mere afspænding i dit liv, så er du landet det rette sted ❤

Her på siden finder du et udvalg af guidede meditationer og afspændinger, der alle har til formål at hjælpe og guide dig.

De er alle lavet med hjertet. Med et ønske om at du kan gøre noget godt for dig selv.

Fordele ved meditation & afspænding

Når du mediterer eller praktiserer afspænding, så sænkes din puls og din vejrtrækning bliver dybere. Du bruger samtidig din ilt mere effektivt og dit blodtryk normaliseres.

Meditation og afspænding forbedrer dit immunforsvar og øger din kreativitet.

Det siges, at mennesker som mediterer regelmæssigt, har nemmere ved at finde kontakten til sig selv og være tro mod sine værdier og behov og oplever øget livskvalitet.

Jo oftere du mediterer eller praktiserer afspænding, feks., des mere vil du mærke hvordan dit velbefindende øges.

 • Sale!

  Chakra meditation

  kr. 75,00
  I denne chakra meditation vil jeg kærligt guide din opmærksomhed igennem de syv chakraer. Meditationen kan udføres siddende eller liggende - alt efter hvad du foretrækker. Chakra meditationen varer 20 minutter. Den kan downloades til din computer og din mobil, så du kan lytte til den, så ofte du har lyst.
 • Sale!

  Sovemeditation

  kr. 75,00
  Denne sovemeditation er til dig, der ønsker at falde i en dyb, behagelig søvn. Lyt til min rolige og behagelige stemme og lad mig guide dig ind i en dyb og restituerende søvn. Sovemeditationen varer 15 min - og når du først har downloadet den til din computer eller telefon, kan du lytte til den igen og igen.  
 • Sale!

  Meditation mod angst

  kr. 75,00
  Denne meditation mod angst er til dig, der er udfordret af angst, stress eller uro.  Meditationen vil guide dig til at registrere, acceptere og slippe tanker, følelser og fornemmelser. Den kan også bruges af dig, der er præget af kroniske smerter.  Meditationen varer 20 minutter. 2o minutter hvor du blot skal lytte til min rolige og kærlige stemme. Når du har downloadet meditationen til din computer eller telefon, kan du lytte til den, så ofte du føler behovet for det. 
 • Grounding

  kr. 99,00
  Min grounding hjælper dig til at komme fra hovedet og ned i kroppen, så du kan opnå jordforbindelse og komme til stede i NUET fremfor at befinde dig i for- eller fremtid. Øvelsen giver dit nervesystem en mulighed for at rekalibrere, dit åndredræt får lov at bevæge sig længere ned i maven og du vil stå stærkere i dig selv. Du kan lave groundingen når som helst og så ofte du har brug for det.

Titel

Go to Top