Armbånd med sten

Find alle armbånd med sten eller krystaller her på siden.

Her går høj kvalitet og smukt dansk design hånd i hånd. Hver enkelt eksklusive armbånd er håndlavet.

Alle sten og krystaller er omhyggeligt og nøje udvalgt fra hele verden – og kun i den absolut fineste kvalitet.

Alle armbånd kan fås med enten en rustfrit stål eller 18 karat forgyldt stål lukning. Begge har en mat finish, der matcher ædelstenene til perfektion.

Sten og krystaller

Mange sten og krystaller er dannet i jorden for millioner af år tilbage og de findes i tusindevis af variationer og farver.

Historisk set har sten og krystaller været brugt til at heale sygdomme, beskytte og tiltrække gode ting i mange forskellige kulturer, folkeslag og religioner.

I dag ved vi jvf. Einsteins relativitetsteori, at alt som har en masse også indeholder energi. Hvilket naturligvis også gælder sten og krystaller. En del mennesker tror desuden også på sten og krystallers positive egenskaber den dag i dag.

Armbånd med sten & krystaller · Egenskaber

Under hvert armbånd finder du en kort beskrivelse, af den eller de sten og krystaller der er blevet brugt og deres formodede egenskaber.

Krystallernes egenskaber er ikke videnskabeligt dokumenteret, så hvorvidt der er spørgsmål om tro og overbevisning eller om faktiske egenskaber lader vi stå hen i det uvisse. Sikkert er det dog, at vi her på siden har samlet et smukt udvalg af armbånd med sten & krystaller i alverdens farver og udtryk.

Titel

Go to Top